Onze visie

Mensen, uw stuwende kracht

Mensen zijn uniek. Ze hebben een eigen mening, eigen idee├źn. Sommige zijn kritisch, andere juist heel meegaand.

Uw uitdaging als ondernemer is, om daar rendement uit te halen. Dat lukt, als uw medewerkers bij u eigenwaarde ondervinden en met plezier hun werk doen.

Een belangrijke randvoorwaarde is, dat u dan wel moet investeren in een gezonde, veilige en mensvriendelijke werkomgeving.

Dat kan soms consequenties hebben, maar levert uiteindelijk veel voordeel op.

Lavoro Advies is een partij die u helpt bij het realiseren daarvan.

Duidelijk concept

Lavoro Advies is er niet om alleen maar uw vraag te beantwoorden; wij willen samen met u, uw vraagstuk aanpakken en oplossen. Dit doen wij door met u vooraf heldere afspraken te maken. Daarmee weet u onmiddellijk wat u van ons kunt verwachten en tegen welke voorwaarden.

Ons netwerk

Wij hebben een uitgebreid netwerk van (arbo) deskundigen om ons heen. Daardoor bent u altijd verzekerd van het beste advies.

Nog even dit

Goede arbeidsomstandigheden leiden ook tot minder ziekteverzuim. Uw investering daarin verdient zichzelf terug als u bedenkt dat elk procent ziekteverzuim op een populatie van 100 medewerkers minimaal een jaarsalaris kost. De kosten van inhuurkrachten nog niet meegerekend.

Wilt u meer weten of hebt u een concreet arbovraagstuk? Lees dan ook eens de andere items of neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar de aanpak die in uw situatie het beste kan worden gekozen.